ТВОРЧА СПІВПРАЦЯ

 

Нещодавно, в ході відзначення у 2020 році Дня памʼяті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років до Тиврівського районного Будинку дитячої та юнацької творчості надійшла пропозиція від Бершадського Будинку дитячої творчості взяти участь у майстер-класі по виготовленню символів «Маки памяті» та долучитися до онлайн виставки-конкурсу малюнків на тему «Героїчна слава поколінь», «Під мирним небом хай зростають діти».


Цікавий майстер-клас та запропонована виставка-конкурс неабияк зацікавила вихованців. В результаті, понад 20 гуртківців долучилося до запропонованих заходів. Найкращі роботи були відзначені та високо оцінені компетентним журі. Діти працювали вдома, тематику обирали самостійно. Кожна робота - відображення дитячих мрій про мир, героїчної пам'яті народу, втілення художніх навичок. Роботи були виконані у різних техніках: акварель, гуаш, кольоровими та простими олівцями.

Тиврівський БДЮТ, висловловив щиру подяку колективу Бершадського Будинку дитячої творчості за плідну співпрацю, об’єктивність і професіоналізм та, в сою чергу, запропонував приєднатися до онлайн виставки-конкурсу «Вишиванка – наш генетичний код» присвяченій Всесвітньому Дню Вишиванки. На електронну адресу БДЮТ надійшло близько 15 робіт від вихованців Бершадського БДТ. В результаті, виставка-конкурс налічувала понад 30 робіт. Вироби вражали своєю креативністю, оригінальністю рішень та технічністю виконання. Переможці і їх керівники були відзначені дипломами та подяками.

Ми раді розвитку нашій творчій співпраці і сподіваємося, що «далі більше…»!

Немає коментарів:

Дописати коментар